3 Bedste Bærbare Computere Til Dagshandel I 2020

Punkter at overveje med denne build:

Selvom jeg allerede har diskuteret, at en bestemt computeropsætning ikke får dig til at mislykkes eller lykkes som erhvervsdrivende; den sidste ting, du ønsker, er, at din teknologi holder dig tilbage. Bundkortet vil også være i stand til at håndtere al din RAM, som du kommer til at smide i den og har plads nok til den enorme CPU-fan, du har brug for for at køle enheden. RAM, videokort og harddiske. Hvilken handelssoftware har jeg brug for til min stil? Der er ikke noget rigtigt eller forkert svar på dette spørgsmål. Et kraftfuldt grafikkort er vigtigt for de handlende, der planlægger at bruge flere skærme. Vores brugerdefinerede computerprodukter er bygget op fra grunden af ​​pålidelighed og ydeevne, som du kan stole på.

Du kan bruge software til at måle temperaturen på hardwarekomponenterne i din handelsstation. NZXT-H500 Taske DIY af daytradingz. Til den første handelscomputer valgte jeg kun komponenter af høj kvalitet for at nå mit mål og designe et fantastisk handelsskrivebord. Hvilke metoder skal du overveje? Backtesting kapacitet: Der er en enorm misforståelse blandt offentligheden, at daghandlere bruger 20 skærme til daglig handel. Du kan vælge at købe eller opbygge et handelssystem fra bunden af. Betalt digital erhvervelse, det vil være nyttigt for dig at bogmærke dette indlæg og fortsætte med at kontrollere. Dette er vores anbefalinger til dem, der begynder deres algoritmiske handelskarriere:

  • Dette kan virke lidt åbenlyst, men kan være forstyrrende.
  • Hold softwaren på din handelscomputer til et minimum.
  • Hvad er minimumskravene i henhold til disse softwarevirksomheder?
  • RAM er super vigtigt for din handelscomputers funktion.

Her er nogle tip: Hvis du er i den ultra-konkurrencedygtige hunde-spiser-hund tjener penge online niche, som vi er, ved du, at du har brug for en computer, der er lynhurtig, kraftig skærm til annoncer og superpålidelig med højhastighedsinternetadgang. 1 bundkort og spilmærke samt en top-tre-leverandør af bærbare computere. Hvis ikke, har du rigelig tid til at forlade dine handler, gemme noget arbejde og slukke for din computer, hvis der skulle være et udvidet driftsstop. Ross evangeliserer om disse scannere i hver video. De fleste computere kommer allerede fra sælgeren med et af de populære antivirusprogrammer installeret, men mange er normalt meget klodsede og bremser din computer meget.

620W SeaSonic er den strømforsyning, vi sælger i 90% af vores systemer. Så hvad angår kompatibilitet, behøver du ikke virkelig bekymre dig om det. De brugerdefinerede fremstillingsarmaturer til bundkortet, jeg bruger, såvel som videokortet. Imidlertid er behovene hos en swing-handlende ganske forskellige fra en daytrader og endnu mere fra en algoritmisk handelsmand. Kan køre flere 4K-skærme. I dette tilfælde er mere mere.

(Vær smart;) og læs instruktionerne. Der er ikke noget særligt krav til en handelsmonitor. Hvad er den bedste handelscomputer? Andre virksomheder, der kan give dig mere arbejde hjemmefra muligheder er; Ja.

  • En dagshandler har brug for at kende priserne på de aktier, futures eller valutaer, som han/hun vil handle.
  • Et godt stativ skal kunne tilbyde dig en mulighed for at vippe skærme for komfort.
  • Hvis du på noget tidspunkt føler, at du gør en ekstra indsats for at løfte dine skuldre osv.
  • Denne side vil derefter fremhæve, hvad du skal kigge efter fra din mæglers softwaretilbud, mens du fordeler forex software, lager software og andre i detaljer.
  • Moderne WiFi-forbindelser er imidlertid så stabile, at serviceafbrydelser sjældent, hvis nogensinde, er et større problem sammenlignet med fastnet.

Tony G.

Vi kan godt lide den enkelt skærm, ingen indvendige skærme, 4k skærm, lavt strømforbrug og brugervenlighed. Helt ærligt er disse specifikationer vildledende. Hvad skal jeg komme i gang med Day Trading? Hvis du bruger flere skærme, har vi personligt brugt Nvidia quadro K1200. Oprethold disciplin: De fleste af de største millionærhandlere bruger ASUS, som jeg har bevist ovenfor. Din computer skal automatisk downloade driversoftwaren til disse lette og praktiske USB-skærme. Mere fra bitcoin magazine, du kan gemme private nøgler, og der er et andet beskyttelsesniveau i form af en PIN-kode, der indtastes, hver gang du åbner programmet. Fra i dag måles harddiskers kapacitet i gigabyte og terabyte.

Jo flere programmer og diagrammer du har åbent samtidig, jo mere RAM bruges op af systemet. Intel i7-7700HQ 3. Webbaseret handelssoftware er den bedste mulighed for begyndere. Vil du købe en handelscomputer med komponenterne i denne artikel? De fleste af guiderne til opsætning af dagshandelsstationer er for komplicerede og designet til at sælge specifikke dyre produkter, som du normalt ikke har brug for. Arbejde-hjemme-callcenterfirmaer, der lejer i florida, selvom det er nyttigt at have erfaring som rejsebureau, er det ikke nødvendigt for de fleste muligheder (selvom nogle kræver det). Du streamer ikke 4K YouTube-videoer i 5 soveværelser, du bare streaming af diagrammer og blinkende numre, men det anbefales stærkt at få den hurtigste og mest pålidelige forbindelse, du kan.

Hos Bullish Bears anbefaler vi stærkt at bruge TD Ameritrades Thinkorswim-platform til kortlægning, værktøjer eller handel. Matematiske modelbaserede strategier: Her er nogle tip: I årenes løb brugte jeg penge på CPU-opgraderinger og brugte hurtigere internetforbindelser. Nogle dagshandlere vil hævde, at musen let er lige så vigtig som stolen eller skærmen. Jeg vil lade dig bestemme. Dette er et vidt åbent felt, og der er nogle fantastiske skriveborde derude. Forestil dig at have flere store positioner, som du overvåger og strømmen flimret.

Overvej Tilbehør

Når den erhvervsdrivende afslutter de tekniske indikatorer, der skal følges, skal de sikre, at dagshandelssoftwaren understøtter den nødvendige automatisering til effektiv behandling af handler baseret på den ønskede tekniske indikator. Skill RAM, en strømforsyning fra SeaSonic (lydløs Platinum), lydløse komponenter, Cursial 250 GB SSD Hard Drive og et Nvidia GeForce GTX 1060-videokort, der understøtter op til 4 skærme til i alt kr1.486. Hvis du er en erhvervsdrivende, ved du, hvor vigtig en erhvervs arbejdsstation er, når det kommer til fokus og samlet produktivitet. En ting, der er vigtig at forstå, er, at du ikke har brug for et kraftfuldt grafikkort til, at en handelscomputer kan fungere problemfrit. Vores systemer er plug-n-play, klar til at gå lige ud af kassen. Vores foretrukne sag er Fractal Design Define R6. Selvfølgelig skal du også medtage et hvilket som helst budget, du måtte have indstillet til dig selv.

Dette kan være et desktoptårn eller en bærbar computer. For eksempel kan en dagshandler finde det umuligt at manuelt spore to tekniske indikatorer (som 50- og 200-dages glidende gennemsnit) på tre forskellige lagre efter hans eller hendes valg, men en automatiseret software til dagshandel kan nemt gøre det og placere handler, når de angivne kriterier er opfyldt. Det er dog vigtigt at huske, at dagshandel er ganske håndterbar ved de fleste computernetopsætninger på mellemniveau. Jeg fortsatte med at grave og grave efter svar. Vi sælger handelscomputere med komponenterne nedenfor 100% plug and play - klar til brug. Jeg var nødt til selv at vælge hver hovedkomponent, tilpasse og samle det alene. En god app giver kortfattede markedsopdateringer, trends og de sædvanlige aktiekurs tickers.

Med maksimal hastighed og kraft i tankerne, bør de fleste forhandlere handle fra et skrivebord på fuld tid - uden for når de rejser.

Få Gratis Handel

Endelig, hvis du beslutter at gå med et mere højere ende computertårn, skal du ikke gå over bord. Annoncering og redaktionel information, det er vigtigt at vide nøjagtigt, hvem du arbejder for. Populær i USA. I denne type opsætning skal du have den samme størrelse og opløsningsmonitor som du i øjeblikket ejer. Disse sager er helt åben med en glasfront for at se alt indeni. Du konfigurerer følgende: Her er min yndlingsmonitor efter utallige timers research.

Ud over at gemme dine yndlingsfilm, sange, tusinder af fotos fra den sidste Burning Man-festival og andre diverse filer, er harddiskens primære funktion at bevare din computers operativsystem og software.

Så lad os tage et kig: Hvis du konfigurerer det selv, er du helt fleksibel. Så vi følger med GeForce GTX 1660 6GB, som giver tre DisplayPort-udgange, så du kan køre tre skærme med ultrahøj opløsning samtidig (og vi anbefaler en kæbeudslippende 3840x1600 ultrabred skærm senere i denne vejledning, som er perfekt til seriøs handel). Hvis du ser på et udvalg af stativer online, ser du snart, at du har en mulighed for at have et vægmonteret stativ eller et "gennem skrivebordet" monteret stativ. Du har brug for den ekstra lofthøjde. Hvis du nåede til dette afsnit, indså du, at der mangler noget. Tilføjelse af yderligere hardwarekomponenter lægger ekstra pres på computerens originale kølesystem. Jeg betalte også omkring kr70 for en dejlig bærbar mus.

Com

Det skal være en god værdi for den pris, du betaler. Dette er en af ​​vores foretrukne Intel-processorer til dagshandel, men der er også dyrere indstillinger, der også kan være bedre. Analytics - Er din strategi afhængig af tekniske indikatorer og mønstergenkendelse? Vi elsker virkelig Crucial brand-hukommelse og har brugt det i årevis. Penge godt brugt efter min mening. (20 eller derover) som prisforskel - i. På Bittrader BitTrader legit Windows:, bogstaveligt talt alle vi har kommet i kontakt med, såvel som online-fora, vi har undersøgt, alle kommer til den samme konklusion. Se desuden efter følgende muligheder fra din software:

Andre foretrækker at have så meget som 10. Hver gang jeg købte en handelscomputer, var en ting altid sikker. Efterhånden som de bliver mere erfarne og begynder at anvende mere sofistikerede handelsstrategier, begynder de at tilføje yderligere skærme. Vi tror, ​​de er guldstandarden, når det kommer til handelssoftware.

Dette er værd at købe, hvis du bare ønsker at trække vejret og slappe af lidt. David Volion anbefaler ikke Bitcoin Blueprint login Cryptojack. Prøv det trin for trin, der leder dig gennem livefag, som cryptojack foretager foran dig, dokumenter og forklar hans begrundelse bag sine beslutninger. Dette er dit levebrød lige her. 7 kg, ASUS VivoBook F510 er en af ​​de billigste lette bærbare computere, du kan komme på markedet lige nu. Men selv hvis du har nogen anden til at bygge din dagshandelscomputer til dig, kan en diskussion af, hvilke komponenter du skal bruge, og hvordan du vælger de bedste specifikationer være nyttig. Omkostningseffektivitet er nøglen til langsigtede gevinster i din portefølje.

Hvad skal du forvente for afkast?

Top 12 Bedste Familiehoteller I Verden

Hvis du spørger en erhvervsdrivende, hvor meget skærme der er nok, vil du sandsynligvis høre, at der ikke er noget som "nok". Enheden er udstyret med en 13. Algoritmiske forhandlere vil kræve en handelscomputer med meget magt for at kunne køre krævende backtests inden for rimelige frister. Sørg for, at det er et rent solid state-drev og ikke en hybrid, der blander solid state-hukommelse med en traditionel harddiskdrev. Med hensyn til opbevaring kommer de fleste computere med 500 GB, hvilket burde være mere end nok. Det er dog vigtigt at bare fokusere på at få et skrivebord af høj kvalitet, der har en vis evne til at tage tung vægt. Problemet er, at disse arme typisk har en meget let bue, hvilket betyder, at fra ende til ende kan de være op til 6 meter lange.

Der er hundreder omkring, og de er virkelig distraherende, så du kan trække dig ud af 'handelshovedet' i et par minutter. Ligesom alle har deres egen handelsstil, ved du bedre end nogen anden, hvordan du sætter dig selv rolig, så du kan koncentrere dig om din handel eller investering. Avancerede pakker inkluderer ofte et komplet programmeringssprog til at skabe flere indikatorer eller teste forskellige handelsstrategier. Deling og forladelse af feedback går virkelig langt!

Uanset om det er skrivebord eller bærbar computer, skal du aldrig handle på en underpowered maskine.

Godt Afbalanceret Samlet Løsning, Der Passer Til Dit Samlede Budget

Prisfastsættelse og tilgængelighed for mellemliggende komponenter ændres konstant, og vi bruger priser i realtid, så du altid ser de mest opdaterede priser, der er tilgængelige. Og det er her budget og personlige valg kommer ind i det. Mange forhandlere er enige om, at hvis der var en ting, du ikke kan få nok af, ville det faktisk være en skærm, da din handel vokser i kompleksitet med et større antal diagrammer og anden handelssoftware, vil du snart indse fordelene ved at have to, tre eller endnu flere skærme. Tillader, at dine nøgleledninger er i 90 graders vinkler. Det er dit valg.

970 EVO Plus-serien er en meget bedre penge for sorteper mod 970 PRO-serien, og hastighedsforskellen er minimal. For at prøvekøre en kraftfuld handelsplatform for handel med valutaer, skal du klikke her for at anmode om en live simulator (Et glimt af den handelsplatform, jeg bruger til simulatoren, vises på billedet ovenfor). Hvis du har ejet en masse computere i dit liv, er du sandsynligvis bekendt med computer RAM. Den første ting, vi gerne vil gøre, er at rydde op i lidt forvirring med stik til bundkortet. Populære opslag, og dens vækst er fortsat betydelig. 250 GB eller 500 GB Samsung 970 EVO Plus. Du ved sandsynligvis nu, jo flere giga- og terabyte du har til rådighed, jo flere programmer kan du gemme.

64-bit operativsystem: Amazon har meget hurtig forsendelse, stor support og garantipolitikker. Kontosikkerhed, gebyrerne for forex, obligationer, optioner og futures er høje. Når du har konfigureret din handelscomputer, skal du fokusere på dine computerskærme (også kaldet "skærme". )Vi guider dig om korrekt risikostyring. (30 PST) og jeg har Think or Swim og handelsrummet er åbent, det trækker big time.

Futureshandlere Har Brug For Tilpassede Indikatorer I Realtid

Jeg oplever dette meget med min bærbare computer derhjemme. Hvis du ikke er bekendt med vandkøling, er det dybest set en erstatning for afkøling af computeren ved at blæse luft gennem sagen. Fordi de fører en detaljeret redegørelse for alle dine tidligere handler. Tænk nøje igennem dit dagshandelsbefalingscenter og behandl det med respekt. Og når vi taler om udseende, skal dette være en smuk darned attraktiv computer, når det hele er gjort. Sådan finder du højteknologisk arbejde hjemme job, det gavner miljøet. Hvis du øger hastigheden på en computer med 20%, øges ydelsen på computeren med 20%. At eje en mus, der er lydhør og giver mulighed for et hurtigt og præcist klik, kan virkelig hjælpe med til at gøre din handelskarriere mere succesrig.

Nogle gange vil du måske endda udføre andre opgaver, mens du kører en backtest i baggrunden, hvilket kræver god multi-core-ydelse. Selv dem, der erklærer at være en af ​​de 'top 10 dages handelssoftware', kan have nogle alvorlige ulemper. Center college, du kan også tjekke denne liste over de hurtigt voksende job-ved-hjem-job. Jeg var ikke så heldig, da jeg prøvede et tørt løb på min bærbare computer, det gik grusomt. Dette er kuraterede dele. At miste et prisskift med en krone kan have store konsekvenser, når du handler. Mens jeg personligt bruger en 27 "iMac med utrolige specifikationer, tillader pc'er generelt mere tilpasning og opgraderinger, men bærbare computere kan også have gode specifikationer. "Hvis du vil have en større skærm, kan du gå med en anstændig 27 ″, der fører dig mellem kr150 - kr200. Siden da er antallet af kerner steget op til, hvor vi er i dag, hvor computere med 16-32 kerner bliver mere og mere almindelige, selv i de lavere prisklasser.