NCAA Basketball oddsvejledning, strategi og tip

Tag dette i betragtning, når du vælger en underdog - både på futuresfronten såvel som under sene turnerings-enhedsspil. Fokus gruppe, patreon kunne være svaret. Det værste, der kan ske, er linjen korrigerer tilbage til det oprindelige punkt, og så satser du bare ikke på det spil. Du kan få gratis sportsvalg og væddemålstip direkte fra Vegas ved at følge WagerTalk-handicapperne på Twitter:

Så nedenfor kan vi for eksempel se Tot Under Point-totalen for et NBA-spil mellem Chicago Bulls og Philadelphia 76ers, med odds angivet hos bookmaker Winner Sports. Der er så få stærke væddemålssystemer derude, der faktisk kan slå bøgerne på et konsekvent, langsigtet grundlag, at tanken om linjefabrikanter, der tager dem i betragtning, er latterlig. Disse tilbyder sportsvæddere den bedste chance for at tjene penge.

Der er simpelthen for mange bevægelige stykker, og de skifter hver sæson. Hvis du er interesseret i vores baseball-oddssystem og øger din bankrulle over kr10.000 om måneden, tilmeld dig nu vores ultimative pakke. Dette store antal spil, der giver tid til at udvikle en sådan model til at satse på NBA-spil værd at være tid og engagement. Hvad det ikke endte med at blive. Længden af ​​NBA-sæsonen betyder ikke kun adskillige væddemålsmuligheder næsten hver dag i sæsonen, men det kravene til en NBA-sæson giver skarpe spillerne mulighed for at finde værdi via det, der ofte kaldes 'situationsanalyse'. Selvfølgelig fungerer ting sjældent så glat. Fra tingenes udseende vil college basketboldspil fortsætte med at vokse, især efter at nye online bookies lancerer deres tjenester på tværs af forskellige stater. Når det kommer til systemspil er det alt sammen matematik.

Fodboldspillere fra college sidste år så, da Michael Beasley eksploderede på scenen og førte det ydmyge Kansas State-hold til anden runde i college basketball-turneringsturneringen. Hvis du skulle se på tendenser for et college basketball spil på covers. I college basketball er meningsmålingerne imidlertid et under-værdsat middel til at få indsigt i hold og ligaer. Grundlæggende fortæller væddemålslinjen ovenfor, at vi bliver nødt til at satse USD 155 på Duke for at vinde kr100.

68 Division I Men's College Basketballhold spredes til alle landets hjørner, indtil der kun er en stående ved slutningen.

Bedste Tilbud Til

Hold med et positivt forhold mellem billet og billet er gået 68-39-2 (63. )CRIS åbnede 155, og det afsluttende nummer var 152. Se f.eks. En novemberlinje af Kentucky vs.

I 2020 startede Syracuse sæsonen 18-0 og var et af de sidste ubesejrede hold, der stod. Hvis du havde været på favoritten, i dette tilfælde Indiana -8. Vi hjælper gerne. Der er adskillige forskellige omstændigheder, hvor selv de mest støttende og stemmelige fra skarer kan hæve deres støj og entusiasme til et højere niveau.

Fra de mere traditionelle NBA-væddemålstyper til de mere eksotiske, bookmakere overalt giver dig en dyb menu af markeder, som du kan udnytte gennem NBA-sæsonen.

Hvorfor Satse På College Basketball?

Multiplicer A's resultat (fra nr. 5) med B's gennemsnitlige point imod. Nogle konferencer er så uklare, at den eneste gang vi hører om dem hvert år er, når vinderen af ​​konferencen taber til et nummer et frø med 40. Sådan gør du smarte væddemål i hele college-sæsonen. Dette er på grund af det begrænsede antal gange, et hold spiller før turneringens begyndelse. Det lyder stumt, men det sker år efter år efter år. Sportsbøger ved mere end dig, og det er ikke en dårlig ide at falme offentligheden eller satse mod masserne.

I starten af ​​sæsonen er der en række bookmakere derude, der vil kæmpe for din opmærksomhed. College oddsmakers vil tvinge dig til at teste, hvor meget du tror på, at et hold er forbløffende og et hold er en dørmatte. (20) brugertest, kunder beder måske om hjælp til at gøre ting som montering af et tv, flytte møbler eller rengøring. For at drage fordel af disse tidlige odds skal du være ajour på hvert hold, forstå, hvordan de har fungeret individuelt, og have noget solidt handicap til rådighed.

Ved siden af ​​måske bare de NFL og NBA professionelle ligaer, genererer satsning på college basketball en hel del af de handlinger, som sportsbøger tager i løbet af hele sin sæson. De spillere, der tager mere tid på at spille på det bedste tilgængelige antal, kan forvente nogle yderligere gevinster i slutningen af ​​sæsonen. Hvor du ofte kan finde muligheder, er imidlertid ved at se på de hold, der er involveret i forstyrrelsen næste gang de spiller. De fleste af de linjer, de lægger, kommer til at blive spot on og vil gøre det at finde værdi til en udfordring. 10 Michigan State (7 p. )

 • Bettors, der tror, ​​at de kan tage det, der fungerer i NBA og lykkes med det samme at satse på college - eller omvendt - er i en uhøflig opvågning.
 • De har deres formål, men der er meget få grunde til legitimt at bruge dem som et seriøst spil.
 • Disse turneringer er værdifulde for spillerne både som muligheder for at satse og observere, da de giver fantastiske tidlige indikationer om styrken hos topholdene.
 • Dem, der er lidt mere sofistikerede, ved dog, at det at satse på de to sportsgrene er så anderledes, at det er næsten som om de er forskellige sportsgrene.

Tips til væddemål NCAA Basketball Games

Hit hårdttræet, og lav nogle banker med os! Bemærk også, hvordan dette tip også handler om at holde øje med vejteamet, når du fastlægger dit hjemmebaneringsnummer. Ressourcer til jobsøgning, betalingen pr. Download er typisk lille, så du bliver nødt til at opbygge en stor mængde arbejde. Hvis de tager langrend frem og tilbage for hvert spil, vil rejsen slidte dem endnu mere. Statslotterier finansierer allerede uddannelse og sociale programmer i mange stater. Dette er bestemt et område med positiv EV, når du finder de rigtige spil og matchups, men bøgerne er smarte; ikke alle disse linjer er så søde, som de ser ud. Homecourt fordel i college basketball er en magisk ting.

Som vi alle ved, er landet fyldt med millioner af sportsentusiaster.

De er et stramt marked for sportsbøger til pris, især fordi de ofte ikke har et væld af informationer om et eller begge hold. Nogle gange giver et hold, der kan underpresterer efter en høj præ-sæsonrangering, tegn på at gøre det i disse turneringer. 00-kupon bare for at tilmelde dig! Så når to højt scorede hold mødes, indstilles over/under meget højere end når der forventes en defensiv kamp.

Nr. 7 Auburn Tigers vs. nr. 10 Florida Gators Rivalry Renewed

Al det sjove til side er det vigtigt at se spil. Men gæt hvad? Alle disse faktorer kan forårsage et enormt fald fra det ene spil til det andet. Handel med ftse, relaterede INTERESSENDE stillinger:. I modsætning til traditionelt spil har du faktisk kontrol over din rentabilitet, og hvis du er smart, kan du helt sikkert slå spillet i det lange løb.

Vi har allerede givet basketboldspillere tip, når det kommer til at satse på March Madness i en anden sektion af SBS. 3 point til vores neutrale domstols estimerede margin, hvilket gør stemplerne til 7. Og forresten lettede de hurtigt i tingene ved at tilpasse det allerede eksisterende spil ved at etablere retningslinjer for enkeltspilspil. Denne indsatsstype inkluderer over tid, som er almindelig i NBA-spil.

De fire bedste College Basketball Futures-spil

Denne information vil hjælpe dig med at passe ind, når folk begynder at tale om de "gode dage" og vil også hjælpe dig med at forstå udviklingen i spillet bedre. Gratis arbejdsbog, det kan hjælpe at tage betalte undersøgelser. Bedre endnu, brug ATS-statistikken til at finde systemiske mangler. Vi anbefaler, at du følger sportsbøgerne om, hvilke hold du skal placere dine NCAA college basketball-indsatser. Mens NBA regerer højest når det kommer til basketboldsatsning, er NCAA (college) basketball et tæt sekund, der helt sikkert tager forresten i marts måned.

Ser du, at offentligheden massivt vil støtte Duke for at vinde, skal du i stedet satse mod offentligheden og forvente, at Duke vil kæmpe for at vinde igen.

Premium valg af MLB-spil

Men ikke alle af dem vil altid have futures odds (en anden ting, vi vil diskutere videre nedenfor) tilgængelige på alle tidspunkter, hvilket altid er en dejlig ting at have på et NCAA-væddemålssite. Basketball betting system fortjener kr25.000- kr40.000 om året. Når firkanter er på Over i høje samlede spil (baseret på antal billetter), har det været rentabelt at satse Under. Hold A vil være hold med højere AOPR end deres modstander Team B. Sig over/under for hertugen v. Du har uden tvivl set, at dommerne giver hjembyopkald, når mængden er oppe og bringer masser af støj. Vi er dog respektfuldt uenige med en fangst eller to.

Det identificerer meget tid at identificere væddemål i NBA eller andre sportsgrene. Tropper, der rangerer lavere, vil sandsynligvis ikke gå dybt ind i turneringen. Hold, der hamrer deres modstandere ét spil, er usandsynligt, at de gør det den følgende aften. Der er NCAA-regler mod det. Vi har de mest effektive tip lige til dig lige her: En coach, der vinder, er et geni, men en, der taber, er en total moron.

Du får en god idé om de typer linjer, der tilbydes af nogle af de største online bøger rundt omkring, og du kan gøre det uden at klikke fra bog til bog. Og med mere end 100 spil på skemaet hver lørdag i løbet af college-basketballåret og masser af spil på weeknights, er der ingen mangel på NCAA-bøjler at satse på! Sådanne spil er gode at satse på, da college-væddemålslinjer her har en tendens til at være temmelig indbringende. Den nederste linje er dette:

Justeringer mellem NBA & College Basketball

Linjebevægelse, især når det er en stor bevægelse, på penge kan dog være enormt betydelig. 5 ville være en tabende indsats. For spillere, der ønsker at opbygge deres bankroll, er det en stor mulighed. Ikke desto mindre skal du altid sørge for at krydskontrollere disse linjer med linjerne i din faktiske sportsbog. Håndtering af penge, vær en dyrepasser. Spillere skal tilpasse sig systemer.

Når et NBA-hold vinder med 15 eller flere point, tror du måske, at de har fået fart og også vinder deres næste kamp med dobbeltcifre. Disse sider er enorme virksomheder, og deres primære mål er trafik. Hvis du skulle bruge tunnelsystemet, ville du sat under (213) på en sportsbog og over (216) på en anden sportsbog. Det har naturligvis også en del af det. Når vi tænker på potentialet hjemme mod væk, udgør dette en 4. Leder du efter flere væddemålstip og handicapteori?

Skal Jeg Lave Store Væddemål For At Være En Vinder?

Ving det ikke bare; du spiller lige i bookmakernes hænder. Moneylines - dette er de nemmeste indsatser, du nogensinde kunne gøre; det indebærer bare at vælge en vinder til en kamp. Enhver seriøs NBA-spiller skal holde nøjagtige poster over deres NBA-væddemål. Bliv ikke for forelsket med en enorm tilmeldingsbonus. Med andre ord, jo værre deres rekord indikerer, at de er, jo mere sandsynligt er det for at dække spredningen!

Vores eksperter job er at kende hvert hold i college basketball og NBA at give dig den bedste chance for vores uddannede basketball forudsigelser i at foretage hvert valg. I mange tilfælde er pengelinje odds til college basketball spil, og specifikt dem med to mid-majors, der muligvis ikke er tilgængelige, når man ser på et live odds bord. Hold med en række erfarne startere spiller meget mere sandsynligt godt i deres første par kampe i modsætning til et hold, der stadig prøver at sammensætte alle de nye brikker i puslespillet. For bedst at analysere de oplysninger, du indsamler, skal du se, at den fungerer i overensstemmelse med dine væddemål. Kan det ikke være tilfældet i hele landet? Disse inkluderer:

I forbindelse med denne NBA-væddeguide vil vi dog vise odds i decimalformat. Vi har draget fordel af flere gode værktøjer leveret af Bovada Sportsbook for at sikre, at du har det, du har brug for. Dette usandsynlige håb kan skære i dit overskud, hvis du lader det blø i dine valg og strategi. En negativ amerikansk ulige afspejler det beløb, du skal satse for at vinde kr100. Udfordringen for handicappere er at bestemme, hvad virkningen af ​​disse middelårs-tilføjelser og de andre lavere profiler, der slutter sig til deres teams, faktisk vil være. Det er en halvbagt ordning, som man ganske vist forkæmper for mange spillere hvert år.

Rivalisering

At få adgang til alle 20 af disse systemer kræver ingen penge eller kræfter fra din side. De kender ins og outs ved at satse på det, og hvor/hvordan man finder de bløde linjer på skifer dag efter dag. Da spillerne er unge amatører, der ikke er lige så klare som professionelle, kan NCAA-basketballspil have endnu større momentum-sving end det, vi ser i NBA. Det fantastiske ved alle de data, vi har i dag, er, at du nu kan blive din egen ekspert og tjene mange penge på sportsspil, hvis du har tid og sandsynlighed til at læse mellem numrene og finde noget, bøgerne og statistikgeekserne har ikke. Måske vil du satse alle disse ting?

Der er forskellige college basketballspil, som du gerne vil satse på, især på grund af deres track record. Onlinespilwebsteder kunne dog ikke være lettere at bruge. Dette sker meget især med lange sæsoner og en masse spil, der skal spilles.

NFL-poster med kort og lang hvil

Hvis du går lidt dybere, tjente de top 21 handicappede over 10 tusind dollars i overskud. Så hvad har du brug for i dette tilfælde? Tilføj 2 point til hjemmelaget. Der er tre tilfælde, hvor dette kan være særlig potent. Læs videre og lær nogle få væddemålstip, der hjælper dig med at gøre væddemål på college-hoops mere rentable og sjovt. At være i stand til at vurdere teamets potentiale og præstation handler om at være i stand til at identificere disse hold.

Smarte bettors ved dog, at det rigtige, når en coachingændring foretages, er et meget vigtigt tidspunkt at tænke over, hvilken indflydelse det kunne have, og hvordan folk vil reagere. Vi er overbevist om, i betragtning af vores analyse, at Lakers er en 40% chance for at vinde spillet. Jeg sagde, det ville være svært. Det er også en utrolig dum statistik, der ikke maler et nøjagtigt billede af, hvad et team faktisk er i stand til. NCAA-turneringen, der fik tilnavnet March Madness, voksede til at have 32 hold i 1975 og var dobbelt så stor som 64 hold 10 år senere.

10 Tegn, Du Måske Kan Sutte Ved Sportsspil

Vi har sporet dem og håndplukket kun de mest rentable og konsistente stykker og ankommet til en liste over top-20. Meget mere end nogen af ​​de andre store sportshøjskoles basketbold er så varieret. Relaterede indlæg, appen betaler dig for at besvare trivia-spørgsmål baseret på den foregående aftes tv-programmer. Den bedste del er, at du kan have det sjovt, mens du gør det. Bookien sætter ikke altid linjen i henhold til hans erhvervsdrivendes forudsigelser, men hvor han ser pengene. Mange hold når ikke dette mærke i løbet af sæsonen - Syracuse har for eksempel spillet tre lige kampe, hvor begge hold ikke nåede 60 hak!

Med den voksende profil for begivenheden er der mere spillerinteresse hvert år og mere potentiale til at tjene nogle gode penge. Af denne grund har vi sammensat en dedikeret side, der fortæller om alle reglerne i forbindelse med basketball, og hvordan spillet foregår. De 7 bedste bitcoin-tegnebøger fra 2020, målet er at købe og vende tilbage til mægleren, når priserne falder. Den vigtigste ting at øve, når du satser dit eget hold, er at være brutalt ærlig overfor dig selv om, hvordan du forventer, at holdet skal klare sig mod indsatsen. Træner får betalt millioner af dollars for at sætte et vindende hold på banen, som deres skoler kan være stolte af, for ikke at nævne at udvikle elite-talent for NBA. NCAA-rekvisitterne kan dog også tilbyde nogle pæn værdi.

Den grundlæggende forudsætning er at satse på en unranked favorit hjemme i en matchup mod et rangeret hold, der spiller på vejen.

Der er mange penge at tjene til små konferencespil. Medmindre du får hvert spil rigtigt, kan du altid gøre det bedre - vælg flere vindere og vind flere penge. Vi har for nylig set, hvor konkurrencedygtig college-basketball kan være med hold som f.eks. Duke's Men's Basketball-hold, der får anerkendelse landsdækkende. Du kan vælge at satse et af disse hold, der deltager. Her er en oversigt over hvert systems ydeevne, der går tilbage til sæsonen 2020-05: Du er virkelig ikke alene.

Top Historier

Forbered dig på at tage din college basketboldspil til næste niveau med den mest omfattende handicapguide, der nogensinde er samlet. Spil, der skal gå under kan for at gå over, hvis et hold kan ramme flere langskud i slutminuttene. Hold, der fokuserer mere på punkter i malingen, vil være mere pålidelige og vil være mindre modtagelige for kolde striber. Undersøg junkie, simpelthen fordi få studerende når det personlige skattefrie indkomstgodtgørelse hvert år, men får en nødsituationskattekode af deres arbejdsgivere, hvilket betyder, at der betales skat, når det ikke skal være. 16 frø opadgående et nr. Implicit sandsynlighed beregnes på to måder afhængigt af om din amerikanske ulige er positiv eller negativ: Denne gennemgangsproces er afgørende for din udvikling som en seriøs NBA-spiller og din kapacitet til at generere overskud på lang sigt.

Tidlige Linjer

Ikke alle bettingwebsteder oprettes lige. Din fremskridt, hvis du handler med større par (se nedenfor), vil alle mæglere tage højde for dig. Den bedste måde at bruge et system er ikke at bruge det religiøst. Dette synes også at være sandt, når det kommer til basketball. Bogen er ligeglad, fordi de har deres linje til at handle på begge sider, men du vil være den store vinder på dagen oftere.

Mens vi taler, er Fanduel-sportsbogen kun tilgængelig for beboere i New Jersey, og nogle af de sportsgrene, du får at spille på i lobbyen, er basketball, amerikansk fodbold, baseball, cricket, tennis og rugby. Husk altid, at de er skolebørn og endnu ikke professionelle atleter. Her er 5 andre programmer, som du altid skal være opmærksom på i college basketball i dag, hvad enten det drejer sig om en skole med en lang og stolt historie eller et program, der er opdateret. Dette bringer din bankrulle op for resten af ​​konkurrencen.

6 almindelige fejl for College Basketball Betting College basketball er et fantastisk spil at satse på. Hvad er de bedste NCAA Basketball odds? De første spil, der involverede colleges, var imidlertid langt fra klassikere.

 • Andre eksempler på en strategi kunne være at bruge sportsgamelsystemer, der spreder indsatser rundt, således at en indsats ikke er en alt eller intet ting.
 • De fleste NBA-hold har deres rotationer for det meste indstillet, selv i begyndelsen af ​​sæsonen, men spilletid i college-spillet, specielt tidligt, er ganske ustabil.

Juridisk Sportsspil

Denne universitetsbasketbalsatsningsstrategi går tilbage til at lære mere om spilene og dets træner og spillere. Så det lønner sig faktisk (forhåbentlig bogstaveligt talt) at placere mange indsats ad gangen ved hjælp af systemet for at fjerne variationen i en lille prøvestørrelse. Hvis du satser på college basketball og ikke har været i KenPom. Du har altid valget mellem at opleve vores sider uden personlig annoncering baseret på din webbrowsingaktivitet ved at besøge DAAs side om forbrugervalg, NAI's websted og/eller EU's online valgside fra hver af dine browsere eller enheder. Niko, jeg bruger dem til at uploade indhold, optimere billeder, korte forfattere osv. Her er bare et par stykker. 320 vinderprocent, så tager du forskellen og deler den med 20.

Spil på Basketball Underdogs

For andre er det dog ikke en særlig markant motivationsfaktor. Dette er nøjagtigt det samme koncept, bare med lidt mere information til din rådighed takket være Internettet. Der er en række forskellige sportsbøger, som spillere kan besøge, hvis de bor i U.

En god måde at opnå konsistente resultater, der kan stabilisere din bankrulle, er at sikre dig, at du har en solid grundlæggende væddemål at trække på. Nogle bettors kan lide at referere til disse opslag som "fældelinjer". Hold som Syracuse, Florida, Arizona, San Diego, State, Northwestern og Cincinnati, der har en overflod af UNDER-attributter, vil ofte se, at deres totaler skygger en håndfuld point for højt og støtte fra bettingmarkederne udelukkende baseret på at være for “lave” i alt. Dette involverer typisk væddemål på, hvem der vinder enten: 5% vinder for College Basketball UNDER. For at undgå personlig tilpasset annoncering baseret på din mobilappaktivitet kan du installere DAAs AppChoices-app her. Hvis du kan lide at satse på ting som hvilket hold der scorer 20 point hurtigst, anbefaler vi at deltage i et websted som Bovada, da de normalt har flest rekvisitter og eksotiske væddemål blandt de bedste betting-sider derude. USAOnlineSportsbooks.

NCAAB sidst opdateret: Hvis du er ivrig efter at satse på NBA-pointspredninger ofte, vil vi anbefale dig at satse med en bookmaker, der tilbyder odds på mindst 1. 5 point, vi har brug for det samlede antal point for at være højst 203 point.

En Liniebevægelse På Det Samlede Antal Mellem To Små Hold Er Sandsynligvis Skarpe Spillerne, Der Placerer Deres Indsatser

Når vindene i marts kommer rullende igennem, kan det kun betyde en ting. Dette er ikke at sige, at du skal gå helt kridt i første runde. Mening, denne bærbare computer er også meget designet, og den temmelig kompakte opbygning giver den et håndterbart vægtaspekt. Dette er ikke dårlig matematik, men antallet fortæller ikke hele historien godt nok til at være pålidelig. Vores NFL-væddemålssystem er vores specialitet, men vi forbedrer også vores systemer for college-fodboldspil og college-basketboldspil.

Mange gange vil du se hold, der er højt rangeret og giver op til mange point på vejen, simpelthen fordi oddsmakere ved, at offentligheden mere end sandsynligt vil gå med det hold, der rangeres, selvom de spiller et godt hold på vejen. På trods af basketballs ydmyge begyndelse var spillet straks populært blandt universitetsstuderende, og de fleste skoler over hele landet havde dannet hold før 1900. Din anmeldelse af legacy club-fidus - løgne om bill o’doherty, esta gente no se va a salir con la suya. Imidlertid er der nu over 350 NCAA Division I-hold på tværs af over 30 konferencer. Vi har kun to års data, men de tidlige resultater har lovet, når et flertal af penge er på det ene hold, men spredte billetter favoriserer den anden side. Så det faktum, at der er en masse handling på det samlede, betyder, at linjen sandsynligvis er skiftet op et par point for at tage højde for dem, der er over indsatser. Derefter slukker pæren. Desværre holder de fleste busser den type ting under indpakning, men lejlighedsvis åbner de sig, og i mange tilfælde er en smule læsning mellem linjer alt det, der er nødvendigt for at få øje på forandringer. For eksempel, hvis New York Knicks havde en.

Hvad skaber et godt NCAA-væddemålssite?

For at kunne satse underdogs mod spredningen på alle spil kan det betragtes som en strategi. Bookmakere har nogle af de mest dygtige analytiske sind og værktøjer til deres rådighed, hvilket giver dem mulighed for at samle hvad der for det meste er ekstremt nøjagtige NBA odds. Et simpelt eksempel er en møntkast. NBA-væddemål er bare det mest populære. Nogle spillere kan måske kun lide at satse på en høj fortjenstmargen, hvor fortjenestemargenen er høj nok, så risikoen er værd at satse. Når vi gør vores research, værdsætter vi de lokale beatforfattere og bloggere, der har dybdegående indsigt om hold og konferencer.

Husk, at NCAA college basketball begynder i midten af ​​november.

Det er vigtigt for spillerne at kunne identificere faldende hold, der skal være i stand til at komme tilbage på banen og adskille dem fra hinanden. Hvorfor skal man satse Early Basketball College Basketball Games Der er nogle gode argumenter, der kan fremsættes for at satse på college basketball i november - den første måned af sæsonen. Nå, du er kommet til det rigtige sted! Basketball på universitetsniveau er stadig drevet af det høje og lave niveau, der gennemsyrer hele sæsonen, og dette er to måder at udnytte på denne rutsjebane. En spiller med et par gode spil bryder ud, mens en der har et par off-spil sandsynligvis burde gå på pension. I konferencespil med spillere fra ACC, Big East, Big Ten, Big 12, SEC og Pac-12 er hold, der får færre end 25% af spredte billetter, gået 569-463-25 (55%) ATS siden 2020.

Som et resultat spiller hvert holds præstationer i de sidste 10 kampe eller sæsonen af ​​sæsonen en afgørende rolle i, hvordan hvert hold vil klare sig, når de vælges søndag, når placeringerne afsløres. Kontakt os på Publisher @ GamingToday. I en anden artikel kiggede vi på fem grunde til, at du gerne vil satse på disse spil.

 • Fra dette punkt skal du enten tilføje 3 eller trække 3 fra Raptors punktspredning baseret på om der er hjemmelaget eller udeholdet.
 • For eksempel siger, at det ene hold har en tendens, der siger, at de er 13-6 i deres sidste 19 kampe, der blev spillet på torsdag, mens det andet hold har en tendens, der siger, at de er 9-5 ATS i deres sidste 14 kampe som en hjemmunderdog på 5.
 • De rullede, og nationen noterede sig.
 • Mindre spil i popularitet vil også have mindre tid på at sætte deres linjer.
 • Disse kan omfatte parlay-indsatser og andre sammenkædede væddemål samt væddemål på futures odds.

Brody Vaughn Handicapper Review

Hvis du ser en linje bevæge sig en retning, og du tror, ​​det er væk, fordi offentligheden satser baseret på deres hjerter og popularitet, skal du bestemt sat den anden retning. Det kan også være følelsesladet. Og så kommer det ned til marts. Jo senere i sæsonen det er, jo mere vil dette være et problem, og jo flere muligheder vil det skabe for dig. For eksempel kan et hold have tilføjet en højprofileret skydevagt til deres line-up. Det ville betyde en gevinst på kr110, hvis antallet af point scoret af begge hold kombineret enten være lavere eller højere end dette antal.

Tidligt på året bestemmes afstemningerne stort set af omdømme og hype, fordi der er lidt konkret at basere ting på. CRIS åbnede spillet 103. Når vi taler bredt, tager de fleste NBA-væddemodeller hensyn til et udvalg af følgende: Registrering vil hjælpe dig med at bekæmpe dine egne væddemål, og over lang tid kan du hjælpe dig med at analysere, hvilke væddemål der er stærke for dig, og hvilke der koster dig penge. Hvor atletisk er spiller X? ”Det kan variere fra at installere en presse, spille mere 2-3 zone, øve forsvar hele ugen eller se efter at komme ud i overgang - de har alle potentiale til at påvirke tempoet i et spil.

Vi er helt enige - her er hvorfor: Tilføj det faktum, at dette er college-børn, og du kan se, hvorfor det nationale gennemsnit, uanset hvad du tror det måtte være, vil være forkert oftere end ikke. For at lære mere, kan du læse vores guide til bankrullehåndtering og vores detaljerede guide til beregning af den ideelle indsats ved hjælp af Kelly Criterion.

Typer af indsatser, der er tilgængelige for NCAA-væddemål

Der er også et par kvalifikationsprogrammer, der skal opfyldes, inden beregningen udføres for at dette system skal vise de rigtige resultater. De fleste online oddswebsteder har nationale titelmesterskabs odds, der er næsten alle tidspunkter, og disse odds vil svinge dramatisk baseret på, hvordan hvert hold spiller for nylig. At hævde et NCAA-mesterskab er altid målet i starten af ​​sæsonen i Chapel Hill. Det er nu op til staten selv at afgøre, om - og i hvilken kapacitet - de ønsker at etablere sportsvæddemål. De mest populære af disse yderligere markeder er: Vær også opmærksom på de sidste kampe i sæsonen, da mange hold spiller uden motivation eller kan beslutte at prøve mindre brugte spillere og måske tabe derhjemme. Sammenlignet med de store professionelle sportsgrene, er væddemålslinjer for college i basketball væsentligt påvirket af offentlige opfattelser.

Planlægning og skader spiller en vigtig rolle i bestemmelsen af ​​resultatet af et spil, men disse er kun to af en lang liste over potentielle variabler, der kan påvirke resultatet af et spil. Spillet var en kamp for titanerne - en, som du ikke kunne hjælpe med at være interesseret i, hvis du er en college-basketballfan. Du bestemmer følgende: Tjek vores anmeldelser for at få flere oplysninger om de bedste sider, du kan deltage i, indbetale, og lad os begynde at slå bøgerne! Det samme hjemmelag vil også være meget motiveret til at placere en kvalitetsgevinst, der kan hjælpe det samlede genoptagelse med at komme NCAA-turneringstiden i marts. Der er ikke sådan noget som konsistente strategier for at vinde college basketboldspil, så alt hvad du skal gøre er at undersøge klogt alle parametre for hvert spil separat. Tmikolaj offentliggjort den 7. maj 2020, den tredje og sidste batch vil blive solgt den sept. Denne enkle kontrarstrategi fungerer bedst til ugedagsspil, da disse får et større antal indsatser, hvilket kan føre til mere oppustede linjer. Hvis stemplerne spiller derhjemme, tilføjer vi 2.

Den første indsats på kr50 er underlagt mindst 1. Nogle af de største online oddswebsteder, der oprettede lejre i New Jersey, inkluderer velkendte navne som William Hill, DraftKings Sportsbook og Sugarhouse online sportsbook og casino. Pointen er enkel. Indrømmet, Pomeroy og bookies faktorer det i deres linjer, men i situationer, hvor hjemmelaget er en tung underhund, klarer de ofte ret godt imod spredningen. Nedenfor finder du et par tip, som vi synes, du skal overveje, når du satser på college basketball.

Cherry Vælg dine spil til værdi

Hvis du finder en, skal du sørge for at slå! Hjemmens underdog-tendens er en meget større faktor end hvordan et hold har gjort det på en bestemt dag. Hvad er en værdi-indsats? Hvis du gerne vil vide nøjagtigt, hvordan vi kom til disse konklusioner, har vi skitseret alle kriterierne under listen. samlet Bitcoin Circuit software set, først var det 50, men derefter halverede det til 25, og nu er det 12. Eller et spil med Maryland Terps? Du skal finansiere hver, så vær klar til at satse når som helst.

Under fanen "Generelt" skal du kigge efter afsnittet "Midlertidige internetfiler". Det er vigtigt at differentiere dig selv fra statistikker, som væddemål offentligheden bruger til at evaluere væddemarkeder. Det er en alvorlig forretning at styre din bankrulle og bestemme den ideelle indsats.