De 20 Bedste Job-hjemmefra-job

Så med hele begrebet arbejde derhjemme vokser, er der ingen grund til ikke at have den forsikring, du har brug for.

FlexJobs garanterer, at hvert enkelt job er 100% legitimt. Virksomheden leverer ekspertisbaseret kontraktforskning, rådgivning, medicinsk kommunikation og teknologiløsninger og -tjenester til farmaceutisk, bioteknologisk og medicinsk udstyr. Liveops er specialiseret i outsourcing af callcenter. 99 Dollar Social ansætter specialister på indhold på sociale medier. TeleTech tilbyder mange karriereveje til telekommunikatorer med et fleksibelt arbejdsmiljø. Det betyder ikke noget, om du ikke er en tekniker eller en professionel forfatter, hvis du har lidenskab og interesse i en niche, kan du lære alt undervejs. Træt af at jagte efter betalte bloggselskaber? (Marylands Eastern Shore/REMOTE), Network Relations Manager (Marylands Eastern Shore/REMOTE), Supervisor for Community Health Workers, Network Relations Manager og mere.

  • Hvis der er behov for kontorlokaler til nogle aspekter af virksomheden, måske for at få kunder til at komme personligt, kan det være meget mindre med en del af de ansatte, der arbejder hjemmefra.
  • Selvom nogle af disse virksomheder handler om digital teknologi, betyder det ikke, at de ikke ansætter i en række forskellige afdelinger.
  • Diskuter dem gerne i kommentarerne.

Hun har mange år som VA under sit bælte. Du ønsker måske ikke at arbejde hjemme hele din karriere. Transcriptionists rapporterer at tjene mellem kr10- kr25 per time. En anden fleksibel ikke-telefonindstilling til arbejde hjemmefra er testscore.

Alt hvad du behøver er nogle efteruddannelse, relevant erfaring og en portefølje af succesrige websteder, du har opbygget og administreret. Stadig kan det være en god brug af din tid at bruge dem til at udfylde hullerne mellem andet arbejde hjemmearbejde. Den triste sandhed om job til medicinsk fakturering, digtere og dem med flair for tekster kan have en karriere inden for videoproduktion. GMR-transkription tilbyder transkription, oversættelse, redigering og korrekturlæsning i en række forskellige brancher. Aquent er et kreativt bemanningsbureau, der ansætter vikarer, kontraktansatte og fuldtidsansatte inden for indholdsmarkedsføring og skrivning. At arbejde hjemmefra kan give arbejderne mulighed for at minimere distraktioner og øge den tid, de bruger på at fokusere på et projekt. DoorDash - Læs DoorDash-gennemgang - Få betalt for at afhente madordrer fra forskellige restauranter, der bruger DoorDash-tjenesten og levere den til de mennesker, der bestilte.

  • Denne e-handel gigantiske hyrer for sæsonarbejde-at-home call center og kundeservice rep roller.
  • Hvis du søger en mere fleksibel arbejdsplan i det nye år, er det nu det perfekte tidspunkt at gå efter, hvad du ønsker.
  • Virtuelle skoler dukker op overalt og tilbyder grund-, gymnasium- og universitetsniveau studieprogrammer, og deres fakultet kan typisk arbejde overalt.

På Verdensplan 101

Mange mennesker i den øverste ledelse er tidligere lærere, så hvis du har en undervisningsbaggrund, er der bestemt plads til vækst i Kaplan. Bemærk, at i modsætning til nogle virksomheder, der ansætter hjemmearbejdere på denne liste, ansætter VIPKid ikke personale direkte - lærere arbejder for dem på freelance-basis. Kaplan er specialiseret i trænings- og udviklingsprogrammer. Selvom det er vigtigt at have medarbejderne, er der også mange fordele for virksomheden.

At arbejde hjemmefra er fremtidens måde. Betalingen starter typisk ved kr10. Det er også lettere at udvikle en virksomhedskultur og et sammenhængende arbejdsfællesskab, hvis medarbejderne har samarbejdet i længere tid. Ofte offentliggøres disse job online. Denne enorme udbyder af uddannelsestjenester tilbyder muligheder for lærere og instruktører og annoncerer også undertiden fjernjob inden for marketing og kundeservice. Hvert år på HubSpots indholdsteam arbejder hele vores hold eksternt i en uge.

Juridiske Oplysninger

Invester disse besparelser i noget mere værd. Du behøver ikke have meget erfaring, og du kan trække kr12 til kr15 i timen. Selv hvis du vælger ikke at få din aktivitet sporet af tredjepart til annonceringstjenester, vil du stadig se ikke-personaliserede annoncer på vores websted. Virksomheder, der arbejder hjemme, der ansætter medarbejdere vers uafhængige entreprenører tilbyder nogle af de største forsikringsselskaber som Anthem, Century, Cigna og United Healthcare som deres forsikringsselskaber. Faktorer som ingen pendling og større kontrol over arbejdsmiljø og tidsplan spiller store roller i at hjælpe fjernarbejdere med at føle sig mindre stressede over deres job. Backstage er et freelance markedsplads for skuespillere, modeller og voice-over-job, herunder tv-shows, lydbøger, film, dokumentarer, reklamer, videospil og mere.

Dette selskab har lejlighedsvis boggennemgang og redigeringsmuligheder. Bemærk, at VoiceLog beskæftiger folk som uafhængige entreprenører, ikke som ansatte. Hvor kan jeg spille Bitcoin Gemini website Bitcoin poker online i USA? Henholdsvis 00 procent for dem, der handler over $ 15 millioner inden for det efterfølgende vindue på 30 kalendere. Løn begynder på kr12 per time ud over incitamenter. Pearson er et af disse virksomheder.

Relaterede Artikler

Du skal downloade firmaprogrammet for at ansøge. Det er et almindeligt svar, når du spørger folk, hvorfor de kan lide at arbejde hjemmefra. Ubcfx, en ting, vi har en tendens til at glemme, er, hvilket netværk vi bruger til at få adgang til online Bitcoin-tjenester som børser og tegnebøger. Hvilken type arbejde-hjemme-job leder du efter?

Fotograf/videographer

UHG har eksisteret siden 1997 og har over 10.000 ansatte. Tjen mellem kr1. Virksomheden beskæftiger mere end 93.000 fagfolk og blev officielt grundlagt i 2020 efter opdelingen af ​​Xerox i to børsnoterede virksomheder. I en begrænset periode får du også en bonus på kr300 efter dine første 100 rides. Ved at arbejde hjemmefra på fuld tid og gennemføre alle vores møder gennem videokonference-software hjælper fjernuge os med at udvikle empati for vores fjernkolleger og lærer os, hvordan vi mere effektivt kan samarbejde med vores kolleger, der bor halvvejs over hele verden. Virksomheden har hovedkontor i Indianapolis, Indiana. Normalt involverer det at skrive blogs og artikler på vegne af forskellige klienter til søgemaskineoptimering.

Amazon tilbyder betalt træning og leverer teknisk udstyr. Bogholderi, bogføring og revisionskontorer er egnet til arbejdstagere, der ønsker at blive hjemme eller arbejde deltid. Er du også tålmodig nok til at rense og style kæledyr? Dette er en fuldstændig fjerntliggende General Transcript-position mandag til fredag. Hver person, der har brugt tid på at arbejde fra en hjemmebase, er nødt til at tackle en mangel på forståelse fra folk, der synes, at arbejde hjemmefra ikke virkelig betyder at arbejde. Der har været en stædig kønsforskel i teknologiindustrien, endnu mere end i andre sektorer. Men det betyder ikke, at der ikke er legitime arbejdspladser fra hjemmet.

Conduent er et selskab inden for informationsteknologi og tjenester, der blev slukket fra Xerox.

Sådan Ejer Du Din Dag Og Skyrocket...

(1% af de handicappede). De har tusindvis af uafhængige agenter med en lang række baggrunde og en bred vifte af klienter, der outsource arbejde til dem. I så fald vil du være glad for at vide, at denne artikel deler og udforsker 14 virksomheder, der vil ansætte dig ikke kun til at arbejde hjemmefra, men som også giver dig et par velfortjente fordele, inklusive sundhedsforsikring! Den multinationale virksomhed udvikler, sælger, reparerer og understøtter computere og ledsagende teknologi og tjenester. Ifølge International Virtual Assistants Association er disse arbejdstagere ”uafhængige entreprenører, der (fra et fjerntliggende sted, normalt deres hjem eller kontor) understøtter flere klienter i en række industrier ved at levere administrative, kreative og tekniske tjenester. Erfaring med undervisning er nødvendig for denne rolle, og andre undervisningsbeviser foretrækkes. Afhængig af din baggrund kan der være et jobsøgningsside i dit område.

Blogging-job:

Som entreprenør kan du arbejde så få på 10 timer om ugen eller så mange som 40+. Som arbejdsgiver fremmer Joybird fleksibilitet ved at tælle output, ikke timer. Her er en guide til, hvordan man opretter et websted, der kan hjælpe dig med at komme i gang. 75 must-read bøger om personlig økonomi - den ultimative liste, du får din oprindelige investering på $ 1.000 plus 85% udbetaling, som i vores tilfælde er $ 850 i overskud. Plus, Stella & Dot er mere end bare et firma - det er et samfund.

Og for dem, der udelukkende vil arbejde hjemmefra, er boomet af eksterne job intet mindre end fantastisk. Sitel ansætter arbejde-at-home kundeoplevelse, teknisk support og kundeservicefagfolk. Sidstnævnte gør alt fra salgsledelse, som kræver store menneskers færdigheder, men har ingen hårde og hurtige uddannelseskrav til fysioterapi, som kræver yderligere års undervisning efter college. Fordele for amerikanske ansatte inkluderer ting såsom fuld dækning af sundhedsvæsenet, livsforsikring, betalte ferier og feriedage. Du skal angive din egen computer og telefonlinje. Vi har et pulserende samfund af kvinder, der er klar til at byde dig velkommen og vejlede dig, når du kommer i gang... og hvert skridt på vejen! Tilknyttede virksomheder er forpligtet til at servicere indgående opkald. Eksempel på jobtitler hos Kelly Services:

Sådan imponeres en redaktør nok til at tilbyde dig gentagne job. Sammen med friheden til at arbejde fra dit eget hjemmekontor tilbyder virksomheden sundhedsforsikring, 401 (k) matching, betalt fri og et stipendium til professionel udvikling. CWT har i øjeblikket en VIP Travel Counselor-position, der er 100% telecommute. Job, der er opført efter erhverv, er virksomheder, der altid ansætter folk til at arbejde eksternt. Modsy ansætter eksterne deltidstylister i Chicago, NYC, San Francisco, Raleigh, Columbus og Baltimore. De ansætter i USA og Canada. Zapier er et fuldt eksternt teknologifirma, der ofte ansætter kundesupportagenter i USA og internationalt. Hvis du kunne lide de delte oplysninger, skal du sørge for at følge os på facebook for flere job Leads, arbejde hjemme rådgivning og ekstra indkomst ideer.

Blogger

Active understøtter alternative skemaer og deltidsarbejde. Men inden du starter din egen virksomhed, skal du være realistisk med dig selv. Der er et par muligheder for at bekæmpe dette - begyndende med ikke at betale pr. Time, men snarere projektet eller den specifikke opgave. Dette medicinske transkriptionsfirma ansætter entreprenører med mindst to års tidligere erfaring på et hospital eller et klinisk miljø (derfor angiver vi denne mulighed under sundhedsydelser, snarere end transkription!)

Du kan tjene pr. Lydtime, og Ubiqus ansætter fra mange lande over hele verden. Studielån, donering af blod er normalt gratis, men du kan donere dit plasma for en fortjeneste. 95 i en måned. SayABC ansætter lærere til at undervise små grupper af børn (i alderen 5 - 12 år) engelsk som et andet sprog. Effektive lytte- og analysefærdigheder samt evnen til at opsummere information og tilbyde løsninger. Desuden tilbyder de:

Lær om Buffer's åbne positioner her (eller gå med på dens mailingliste for at finde ud af, hvornår der åbnes mere). Den gennemsnitlige løn er kr14 i timen. At lære løsningerne fra de virksomheder, der har fundet ud af det, kan være en stor hjælp. Dette er af vores egen Leisa Good, der skriver mange artikler for Real Ways to Earn. Deadlines hjælper med at inspirere arbejdstagerne til at udføre de krævede opgaver.

Eur/usd1.09870.0000 (-0,0000%)

Du forventes at deltage i et 12-ugers træningsprogram, før du begynder at arbejde hjemmefra. Du kan indstille dine egne satser og vente på, at klienter ansætter dig, eller du kan gennemse projekter på egen hånd. Milliardær peter lim indgiver to politirapporter, efter at hans identitet er brugt i online-svindel. Ikke alle hjemmebaserede job kan give fordele.

Hvorfor hedgefondmilliardær Ray Dalio elsker Silicon Valley

K12 tilbyder individuel og undervisningsfri online offentlig skolegang og har en række jobmuligheder for virtuelle lærere karakter K - 12 inden for forskellige discipliner. Ethereum explorer, indtast dine login-oplysninger nedenfor, og start handel. Du kan tilmelde dig for kr99 og tjene op til 31% provision på personligt salg. Vores løn- og jobvækstoplysninger kommer fra den seneste udgave af Bureau of Labor Statistics's Occupational Outlook Handbook. Lærere og vejledere sætter deres egne tidsplaner og har fleksible timer. Nogle steder at søge arbejde hjemmefra inkluderer:

Det søger at "holde forretningens blomstrende og samfund i sikkerhed" med produkter og tjenester, der inkluderer ende-til-ende-platforme, to-vejs radio, software og apps, videoovervågning, personsøgere, værktøjer til offentlig sikkerhed og mere. Med At Home Advisor-programmet ændrer Apple den måde, vi tænker på kundesupport på. Så hold fast, inden du prøver at trække halvdelen af ​​dit prioritetslån til "kontorleje" eller hele prisen på dit internet. At være en hjemme-call-center-repræsentant kræver en computer og kan kræve specifik software eller udstyr. Philips beskæftiger over 100.000 ansatte over hele kloden, og disse inkluderer adskillige eksterne medarbejdere i mange lande. Mange af Enterprise's agenter arbejder hjemmefra og hjælper dette lejebilselskabs kunder med at reservere biler og arkivere og eskalere problemer.

10 Overraskende Mellemklassejob, Der Er Faldende

Hvordan vil du kunne tjene til livets ophold? DoorDash ansætter on-demand chauffører med madlevering. Virksomheden beskæftiger over 100.000 mennesker over hele verden og er kendt for sine gode kompensationspakker. En ressource er Catalant, der ansætter eksperter fra kr15 i timen til kr280 i timen. Betalingen er kr8- kr10 per time. Jeg har delt en liste over evalueringsfirmaer inden for søgemaskiner, der tilbyder legitimt arbejde derhjemme:

Medarbejdere modtager sundhedsmæssige fordele, refusion af undervisning og betalt fri. Med hovedkvarter i New York, New York, leverer virksomheden institutionelle investeringsdata og indsigt til hedgefonde og private equity-virksomheder. Mange af virksomhedens WFH-positioner er til sygeplejersker, der kan besøge patienter derhjemme, men andre muligheder inkluderer kontraktleder, Medicaid-specialist, revisor, analytiker, konsulent og medicinsk-koderstillinger.

Hvad er et personligt lån? Hvordan får du en?

Jeg har delt en liste over sociale mediefirmaer, der tilbyder legitimt arbejde derhjemme: Jeg forestillede mig, at hun sad i hendes PJ'er hele dagen, mens jeg bogstaveligt talt sad ved siden af ​​min chef og spekulerede på, om han ville se mig (eller pleje), hvis jeg tjekket Facebook. PAREXEL PAREXEL, der er baseret i Boston, Massachusetts, er en global organisation for biofarmaceutiske tjenester til udvikling og kommercialisering af medicinske terapier over hele verden. Større virksomheder tillader mere sandsynlighed for telekommunikation end mindre virksomheder. Pengebesparelse og websted, con-artister har også været kendt for at udveksle falske fiat-valutaer i bytte for bitcoin. Transkribenter bruger ofte specielt udstyr til at gøre jobbet. Du kan planlægge dine egne timer til at arbejde omkring andre forpligtelser. Lær mere her, og hvis du er interesseret i at blive medlem af Genuitec-teamet, kan du e-maile dit CV til beskæftigelse @ genuitec. Dette er medarbejderstillinger.

UnitedHealthcare, som giver sundhedsforsikringsfordele; og Optum, der tilbyder teknologi til sundhedsydelser.

TeleTech

Onlinejob med Lambda skole inkluderer instruktions- og rådgivningsstillinger. Kun 5 procent ser sig selv arbejde på deres virksomheder i hele deres karriere, sammenlignet med 28 procent, der aldrig arbejder fjernt. De ansætter kun i USA, og lønnen er kr10 per time. TaxJar er et progressivt firma "remote first" og giver arbejdstagerne mulighed for at arbejde hvor som helst med en passende WiFi-forbindelse. ”Det er samarbejdsaspektet, der lider. Når du går til Toptals websted, viser dets teamkort medarbejdere, der arbejder i hele U. Selvom nogle har brug for en bachelorgrad, er det vigtigste krav til oversættere naturligvis flydende på mindst to sprog. ”Hjem-shore-bevægelsen” er et svar på klager over virksomheder, der søger offshore efter arbejdstagere, tilføjer hun.

Kontoret, Der Kommer Til Dig

SAP SAP blev grundlagt i 1972 og var en trailblazer inden for virksomhedssoftwarebranchen og er fortsat en førende softwarevirksomhed. Jeg har også inkluderet specifikke instruktioner om, hvordan man finder arbejde i hjemmet job. Handle, trend efter BO-strategi er en meget robust og enkel handelsstrategi, der kræver, at en erhvervsdrivende er hurtig til at placere handlerne. De fleste leveres også med en fast arbejdsplan - skønt lønningen ofte sker efter time (eller nogle gange minut), mens du er på et faktisk opkald. Når besøgende klikker på tilknyttet link og køber bogen, betaler Amazon dig en procentdel af salget.

Med dette firma vil du arbejde hjemmefra som en transkrient, der konverterer korte lydfiler. At arbejde hjemmefra er en af ​​de mest eftertragtede frynsegoder der er - og det er ikke underligt. Find åbne job på karrieresiden her.

WAHVE har specialiseret sig i roller inden for regnskab, menneskelige ressourcer og forsikringssektorer. Adskillige åbne callcenter-åbninger er tilgængelige, herunder bestilling af mad, lønningssupport, vejhjælp og mere. Du har brug for fremragende kommunikationsevner og mindst et års kundeservicesoplevelse. At ansætte uafhængige entreprenører til at tage opkald hjemmefra “er en enorm og voksende branche,” siger Durst.

Det eneste virkelige krav på dette job: